Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Emiatt hánytam reggel, vagy...

Emiatt hánytam reggel, vagy esetleg valami komoly bajom van?

Figyelt kérdés

2 héten belül másodszor fordul elő, hogy arra kelek hajnali fél6-kor (ma reggel 7-kor), hogy nagyon kell hánynom.🤢 Konkrétan erre keltem, gyorsan mentem is a wc-re, aztán teljesen jól lettem, már aludtam is vissza.:D Ez vajon amiatt lehet, mert szeretek késő este nassolni? Általában éjfél körül szoktam még ezt-azt eszegetni, de ennek ellenére csak 55 kg vagyok. Ez azért fura, mert már régebb óta így kajálok, eddig mégse volt tőle semmi bajom. Aztán, terhes tuti nem vagyok, ez több okból is kizárt (jelenleg megvan). A 3. lehetőség, ami felmerült bennem, hogy esetleg ez a pfizer oltás miatt van.(?) Kb 2 hónapja kaptam a másodikat, nem tudom ez miben befolyásol, de manapság kb mindent az oltásra fognak.

Annyit viszont még tudni kell, hogy én elvileg refluxos vagyok (nem bizonyítottan, de megegyeznek a tünetek, pl savas visszacsorgás), lehet ez rátett még egy lapáttal a késő esti kajálásra és valójában ez egy figyelmeztető jel, hogy hagyjam abba? Légyszi írjátok meg, hogy szerintetek ez mi miatt lehetett.

2021. okt. 14. 13:54
 1/5 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy beteg nem vagyok, nincs semmi bajom most se.
2021. okt. 14. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne , 6 után már nem hasznos étk3zni , kivéve ha kimerült az ember vagy ha kint mínusz fokok vannak és fázik ....
2021. okt. 14. 13:57
 3/5 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"6 után már nem hasznos étk3zni"

Ez mondjuk így totál butaság. Lefekvés előtt 2-3 órával nem jó enni (nyilván, ha 9-kor már fekszel, akkor áll a 6 óra).

Kérdező! Refluxosként nagyon gyorsan hagyd abba, amit csinálsz, hacsak nem szeretnél szétmart nyelőcsövet magadnak.

2021. okt. 14. 14:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi nektek. Akkor eddig 2-en mondjátok, hogy az étkezés miatt van.
2021. okt. 14. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A sok nasi - édesség - savat csinál. Ha még refluxos is vagy, nem csoda, ha ilyen tüneteid lesznek. Lehet eddig nem volt bajod, de a szervezeted ezzel jelzi, hogy elege van az esti-éjszakai nassolásból, és hányással reagál.
2021. okt. 14. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!