Mik azok az ételek amiket ha egymás után eszünk hasmenést okoznak?
Figyelt kérdés
2021. okt. 5. 11:54
2/11 anonim válasza:
Ez teljesen egyénfüggő, mindenkinek mást bír el a szervezete és másra érzékeny.
3/11 anonim válasza:
Sos kavetol es az iskola kretatol sem lazasodtam be! :) Ittam en tejet kovaszos uborkara ... az sem csinalt semmit >>> menni kellett iskolaba :))))) Egy dolog segitett, ha a lazmerot felraktam a radiatorra :DDDD
4/11 anonim válasza:
nincs olyan ételkombináció ami mindenkiben hasmenést idéz elő, ez egy magyar agymenés. az egyéntől függ, egészségi állapotától, érzékenységtől.
5/11 anonim válasza:
Mindenkinek más a szervezete. Van akinek szimplán csak tejtől megy a hasa, nekem pedig még úgy sem, ha paradicsomot eszek utána vagy dinnyét.
7/11 anonim válasza:
Tesómnál aszalt szilva tejjel ért el nem kívánt hatást, nekem meg se kottyant. Meg ismerek olyat, akinek az uborka majonézzel okozta ugyanezt.
A tejre víz amolyan városi legenda, amivel minket riogattak gyerekkorunkban az öregasszonyok. (Meg a gyümölcsre víz)
8/11 anonim válasza:
ja mert a tejnek amúgy nem majd 90%a víz. meg sose vizezték a történelem során.
9/11 anonim válasza:
Nekem a kenőmájasos-majonézes kenyér sörrel bejött:) De a paradicsom tejjel pl.meg se kottyan.Szóval igen,ez egyéni érzékenységtől is függ.
10/11 anonim válasza:
Olcsó flakonos "bor" nálunk falun nagy legenda ilyen helyzetekben (nm tapasztalatból mondom XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!