Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Terhességi cukorbeteg lettem. ...

Terhességi cukorbeteg lettem. Akkor mi van, ha nem vagyok 3 óránként éhes?

Figyelt kérdés

Kórházban is voltam emiatt, mert kiderült, hogy hiába tartom be a diétát az ételek mennyiségére és minőségére vonatkozóan, nem stimmelnek az értékek.

Azt mondták, hogy az idővel van gond, nem szabad késnem az evéssel, mert akkor a májam már teleküldi a véremet a cukorraktárából.

Ez világos, és értem is, hogy ne várjam meg az éhségérzetet.

De akkor mi a helyzet, ha egész nap jókat mérek, de eltelt a 3 óra, és egyáltalán nem vagyok éhes.

Ilyenkor lehet várni, vagy erőltessem a következő étkezést, mert idő van?

2021. okt. 2. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy mit és mennyit eszel 3 óránként. Ha betartod a korlátozott CH-t, akkor éhes leszel, legalábbis tudsz enni. Nem főfogásról van szó, hanem pár falatról.
2021. okt. 2. 20:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Kezdő vagyok még, másfél hónapja csinálom. Abban biztos vagyok, hogy betartom, nem akarok bénázni, ezért inkább mérek mindent.

Nem tudom, mi lehet a bibi, tényleg nem érzem éhesnek magam.

2021. okt. 2. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor is enni kell pár falatot. Nem azért mert éhes vagy, hanem azért mert azt mondta az orvos.
2021. okt. 2. 22:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. okt. 3. 04:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor is kell enned, ez nem kívánságműsor. Most nem.
2021. okt. 5. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!