Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi ez a probléma? Már vagy 7...

Mi ez a probléma? Már vagy 7 éve velem van..

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, úgy emlékszem 13 éves korom óta így van ez nálam. Néha előfordul, hogy csak úgy elöször mintha elkezdene fájni a gerincem, majd mindig kivétel nélkül estére a hasam is megfájdul. Általában ilyenkor 2-3 óra forgolódás, majd ráveszem magam hogy hánytassam meg magam, ezután már békésen alszom. Arra gyanakodtam annó hogy lehet sokat ettem, de később rájöttem ez nem így van, tegnap például mindössze 2 hamburgert ettem. Ez a dolog nagyjából havi rendszerességgel fordul elő, de most körülbelül 3 hónapja lehetett utoljára. És tegnap este.. Mi lehet ez? Mitől következik be, és mit tudok ellene tenni? Köszi

2021. szept. 20. 08:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok orvos, közöm sincs az egézségügyhöz, de ez nem lehet valami ételintollerancia? Nincs valami olyan kaja/ital, amit úgy nagyjából havi rendszerességgel fogyasztasz?
2021. szept. 20. 09:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is az ugrott be elsőnek, hogy esetleg valamilyen kaját nem bírsz megemészteni rendesen. De gyanús, hogy máskor is ettél már hamburgert gondolom, és nem volt gond belőle. Talán az is lehet, hogy érzékeny a gyomrod és ha keveset eszel az is rossz, ha sokat az is, illetve az sem mindegy hogy mit. Orvost javasolnék, esetleg egy vérképet is csináltathatsz elsőkörben, majd gasztroenterológia stb...
2021. szept. 20. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!