Mikortól kerül az ember kórházba?
Figyelt kérdés
Hello! Egyik ismerősöm alig eszik. Próbálok rajta segíteni,de úgy néz ki nem sikerül. Nem szeretném,hogy kórházba kerüljön. Mikor kerül kórházba? Hány kilónak kell lennie?2021. szept. 5. 16:11
1/8 anonim válasza:
Hát ez ezer dologtól függ. Akár még egészséges is lehet. Honnan veszed, hogy kórházba kéne kerülnie? Férfi, vagy nő? Hány kg? Hány éves? Mit jelent, hogy alig eszik? Láttad enni? Nem láttad enni? Ez egy teljesen értelmezhetetlen kérdés.
2/8 anonim válasza:
Egy cm/kg adat azért nem lenne rossz.
3/8 anonim válasza:
Például itt ki tudod kalkulálni a BMI indexet, ami kb megadja, hogy egészséges, túlsúlyos, stb vagy-e. Bár még ez is ezer dolgot jelenthet, de kiindulásnak kb jó.
4/8 A kérdező kommentje:
Legutóbb amikor tudatomra adta 160 cm és 45 kg volt.
2021. szept. 5. 16:42
5/8 A kérdező kommentje:
Nő,16 éves,enni ritkán látom.
2021. szept. 5. 16:43
6/8 anonim válasza:
Kicsit vékony, de simán van még ideje (életkor) fejlődni. Szerintem ez nem gáz. Ha nincs más problémája, ezzel nincs teendő.
7/8 anonim válasza:
Fogai, lehelete milyen? Szokott magára megjegyzéseket tenni az alakjával kapcsolatosan? Történt az életében vmi trauma?
Egyébként önmagában 160/45-el nincs gond, ha ezekelőtt is vékony volt. Vagy netán edzeni kezdett? (Én 166/45 lettem diétával és edzéssel, és sokáig tartottam a súlyomat, de nem néztem ki anorexiásnak)
Egyébként ha testképzavara van, akkor jobb lenne minél előbb oszicheterhez vinni, netán osztályra. Aztán jöhet a terápia.
8/8 anonim válasza:
Random.
Én anno 169/35-tel nem mentem be (azóta már egészséges vagyok), ismerősöm 170/43-mal szívrohamot kapott és meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!