Nem akartam enni??
169 cm, és 74-75 kiló vagyok.
Ma nem ettem semmit, nem is kívántam, vizet természetesen ittam. Anyukám hazajött nemrég, és melegített levest, és mondtam hogy csak egy kicsit kérek, de nem akartam megenni. Most, hogy megettem bűntudatom van. Egyébként fogyni szeretnék, de nem olyan nagyon sokat, kb 60-61 kilóra szeretnék.
Tegnap ráálltam a mérlegre, és fogytam (a tegnapelőttihez képest) 1 kilót. A szüleim tudják hogy fogyókúrázok.
Ez normális? Csak mert pánikba estem egy kicsit.
Nehogy koplalj, annak sosincs jó vége. Jó esetben csak simán tönkreteszed a szervezetedet, rossz esetben még evészavarhoz is vezethet.
Levest nyugodtan egyél, akár sokat is. Magas a folyadéktartalma, ráadásul aránylag kevés kalória van benne, bár nem írod, hogy milyen leves volt. Ha fogyni akarsz, akkor inkább mozogj. Bármilyen mozgás jó, akár gyalog is mehetsz iskolába, vagy ha az úgy túl messze van, akkor egy pár megállót. Vagy tegyél be valami zenét, és táncolj. De akár ablakot is moshatsz, az is szinte átmozgat, sőt, a háztartási munkák nagyrésze testileg megerőltető.
Ez nem fogyókúra. Enni kell, mert tönkreteszed magad! Ahhoz, hogy egészségesen fogyj legalább 1200kcal-t kell enni, te 1500kcal-val jó tempóban tudnál fogyni, ha heti 4-5 alkalommal 1/2-1 órát mozognál.
1 tányér leves, ha nagyon meg van pakolva, tészta is van benne 300kcal. Ez nem ad annyi energiát sem, hogy ki tudj menni a wc-re hosszú távon. Ezzel azt éred el, hogy a szervezeted elkezdi lebontani az izmaidat, és ha vékonyabb is leszel, skinny fat alkatod marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!