Tényleg igaz, ami papíron le van írva?
Figyelt kérdés
Elkezdtem nézni a kalóriaszükséglet kalkulátort, és játszottam kicsit a számokkal. Megnéztem mi történik, ha 10 ezer kalóriát ennék egy nap. Az lett a vége, hogy heti 7-8 kilót híznék. A gondolat kedvéért tegyük fel, hogy valaki képes tartani (akár tömegnövelő szerekkel) ezt a mennyiséget mondjuk 2-3 hónapig. Ezek szerint 100 kiló jönne fel 3 hónap alatt. Képes ilyenre az emberi szervezet? Vagy valahol van ennek egy határa?2021. aug. 13. 12:36
1/1 Ypszilon1980 válasza:
Ezek nem konstans értékek, tehát ha hetek alatt hízol is emiatt x kilót, akkor az nem azt jelenti, hogy utána is ugyanannyit fogsz még ugyanannyi idő alatt. Először is van egy emésztési habitusa mindenkinek, egy tolerancia szintje, másodszor a májad, a beleid egy idő után nem lesznek képesek ellátni feladatukat, tehát rosszul leszel, hányingered lesz, rossz közérzeted és emiatt nem fogod tudni tartani. Persze más kérdés az, hogy kinél hol van ez a határ és mennyire változik meg a kalóriaszükséglete, mennyire változik az életmódja és persze attól is függ, hogy ezt a kalóriamennyiséget mivel viszi be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!