Inzulin rezisztens vagy hasonló gonddal küszködők, mit ihattok egy buliban?
Utolsó, megkérdezhetem mi az a minden egyéb más baj?
Első tudtommal pont a vodkát nem szabad mert a máj glukóz termelése romlik a töménytől
"úgy voltam vele, hogy amitől nem vagyok rögtön rosszul az néha belefér"
Igen, ebbe a hibába nagyon sokan beleestünk, esünk. Pedig valójában 72órán át kellene figyelnünk a testünk jelzéseit, és akkor még nem beszéltünk az "átverésekről", vagyis azokról a távoli tünetekről, amiknek LÁTSZÓLAG semmi köze a dologhoz.
A mérték egyébként majdnem mindegy. Egyetlen korty ugyanúgy beindítja a fellángolást, mintha csatak részegre iszod magad. És ha már iszol, tedd nyugodt szívvel. Ha stresszelsz a bűnözésen, többet ártasz vele, mint magával a kihágással. A stressz hatására kortizolt termel a mellékvese, a kortizol mozgósítja a gyulladáskeltő citokin jelzőmolekulákat, és kész a baj.
Mindazonáltal akkor jársz el a leghelyesebben, ha nem fogyasztasz alkoholt.
4es sajnos alapból stresszelos fajta vagyok
És most erre az ir gyanúra összetörtem mikor se kávét nem ihatok reggel párommal se gyümölcsöt akármikor
Lényegében pár szem ezt azt semmit amit ennek és nagyon odavág
Meg nem tudom kezelni lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!