Mitől hízhattam 60+ kilót az elmúlt években?
Dehogy tilos, csak ha az étkezés nem egyszerű, kérdezz, szerintem szívesen segít bárki, én is :)
A bélflóra egy helyes étrenddel helyrejön magától, ahogy sok más egészségügyi probléma is.
Igyál vizet, várj egy kicsit. Egyél annyit, hogy az éhséged elmúljon, de ne pukkadásig. Több könnyedebb, zöldséges dolgot, ne csak kalóriadús ételeket.
Éhesnek lenni két főétkezés között amúgy normális dolog. Ha van egy rendes étrended, és sportolsz, ahhoz a szervezeted hozzászokik, kiegyensúlyozottabb leszel, nem fognak rád törni éhségrohamok. De ha sokszor és sokat eszel, az egy öngerjesztő folyamat, amivel cukorbetegségbe zabálod magad.
#14 jól írja, KELL éhesnek lenni kaja előtt. Ha érzel éhséget már jó úton jársz.
Ha megérzd, hogy ÉHES vagy (nem azt, hogy már nem vagy tele, tudnál megint zabálni) még várj 1 órát!
Kis kitartás, tényleg 1-2 nap!!! és a gyomrod alkalmazkodik a kevesebb kajához, nem fogsz olyan kínzó éhséget érezni.
A kalóriaszámolás jó ötlet, de senki nem beszélt itt éhezésről és bezabálásról.
Az nem "éhezés", ha ebédre várva korog az ember gyomra. Az a nem normális, hogy ha valaki folyamatosan a jóllakottság határán van.
13.
Akaraterő, senki se mondta, hogy könnyű lesz.
Magyarul zabálsz és csodálkozol, hogy hízol... No comment :D
Egyél kevesebbet, sportolj (ne futással kezdj), és lefogysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!