Így nem veszélyes már megenni ezt a csirkemellet? Többi lent.
Sziasztok!
Anyósom nehezen szabadul meg kajától. Tegnap csinált este ilyen tejfölös/sajtos csirkét. Elgondolkoztam, hogy ugye nem abból a mellből csinálta, ami 6 napja a hűtőben állt..?
És mivel nem találtam a hűtőben, szerintem abból. :D
Nekem mindig azt mondta anyum, hogy a csirkével vigyázni kell és ha nincs mélyhűtve, pár napot bír csak.
Ti mit gondoltok, ennétek így belőle?
Nem mindegy, hogy a 6 nap alatt vákumcsomagolásban volt, vagy szabadon, illetve, hogy amikor vette, mennyire volt friss.
Az sem igaz, amit anyád mondott, ennyire nem kell merevnek lenni.
De az egyetlen módszer, ahogy el lehet dönteni, hogy jó-e a kaja, ha felmelegítve felmelegítve megskótolod. Ha nincs rossz mellékíze, vagy szaga, akkor nyugodtan megehetö.
Totál szabadon volt amúgy, egy tálban. Nem volt fedve. Azt nem tudom, hogy mikor volt véve sajnos.
De hát megszagolom majd ja, csak félek nem érzem meg, ha valami nem oks.
Ha valami nincs rendben, akkor nincs olyan, hogy nem veszed észre, annak tényleg SZAGA van!
Ettöl függetlenül, ha elöre elfogult vagy, akkor ne edd meg, úgysem fog jól esni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!