Normalis, hogy ennyiszer kakilnom kell egy nap? (lent)
Figyelt kérdés
Valamivel több , mint fél éve kezdődött, akkor csak minden kajálás után kellett egyből, de mostanában csak úgy is rám jön ha nem is ettem.
Általában napi 5-6 a minimum.
Ez normális?
2021. júl. 17. 14:42
2/10 anonim válasza:
Lehet normális is. Ha normál állagú, nem hasmenés, nem bogyós, nincs mellé görcs vagy fájdalom, akkor normális. Van, aki pár naponta jár, van aki naponta többször. Ha csak ennyi a tünet, akkro nincs probléma.
3/10 anonim válasza:
Az emésztéseddel probléma van, nyugalmad érdekében menj el orvoshoz.
4/10 anonim válasza:
Azért ez már nem lehet normális kettes. Oké, napi kettőnél azt mondom oké. De napi 5-6??
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Azt tudjátok milyen orvoshoz kell ezzel fordulnom?
2021. júl. 17. 16:08
7/10 anonim válasza:
Háziorvoshoz, ő meg majd ad beutalót.
8/10 anonim válasza:
Nem ertek hozza, de amikor en zabaltam osszevissza mindent, napi 4 5 ezer kaloriakat akkor eni mentem napi 4 5x. Most hogy dietazom mar egy ideje beallt napi 1re.
10/10 anonim válasza:
Fosol vagy faj a hasad, vagy vérzik néha?
Gasztroenterológiai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!