Miért megy ennyiszer a hasam? Ez szerintem már nem normális.
Kicsit (vagy nagyon) kényes téma, de gondoltam, megkérdezem, végül is névtelen..
Mindig inkább 'hasmenéses' típus voltam, de az utóbbi 1-1,5 hónapban nem tudok úgy elmenni vécére elintézni a nagydolgomat, hogy ne legyen belőle hasmenés.Ráadásul mindig úgy érzem, hogy még kell, de már nem tudok többet.
Mitől lehet ez? (Az ironikus, rosszmájú megjegyzéseket tartogassátok más alkalmakra, köszönöm.)
Elég rendszertelenül élek (inkább éjjeli ember vagyok, délután 1-kor kelek és hajnali 3-4 körül fekszem le aludni), az étkezéseim sincsenek időponthoz kötve.
Egy átlagos napon eszem valamilyen joghurtot, péksüteményt, csinálok magamnak pirítóst vajjal/dzsemmel, esetleg sütök tükörtojást.Hetente 1-2 alkalommal eszem főtt ételt.Keveset iszom, mert egyszerűen nem esik jól, hiába próbálom letuszkolni a torkomon az előírt 1,5-2 liter folyadékot. (Víz, tea vagy limonádé formában.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!