Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az normális, ha eszek akkor...

Az normális, ha eszek akkor egyből becsikar a hasam?

Figyelt kérdés

Bármit ehetek bármikor, mindig mennem kell a mosdóba. Kivétel nélkül. Borzalmas érzés. Ez lassan 2 hete működik így. Anya szólt, hogy nekem feltűnt-e. Természetesen érdekesnek találtam és kellemetlennek. Így nem tudok máshol enni, mert ez olyan izé így.

(nem megy a hasam)

Gyors lehet az anyagcserém? Vagy ez baj?

2021. júl. 16. 08:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem normális. Menj orvoshoz!
2021. júl. 16. 08:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2021. júl. 30. 18:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Ugyan az maradt. Beszéltem anyumnal, azt mondta majd elmúlik. Kellemetlen barátoméknál a vacsorázás. Vagy nem eszek, vagy el kell fussak a mosdóba.
2021. júl. 31. 08:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Ajj, ez nem így működik. Valami gebasz van, és hogyha ugyanúgy eszel mint eddig akkor folyamatosan gyulladásban tartod a beledet. Márpedig ebből előbb-utóbb nagyon csúnya dolgok lesznek. És ha ilyen gond an akkor nem, rohadtul nem fog elmúlni magától, ha nem teszel érte.

Nem tudom nem szedtél-e pl antitibiotikumot, ami taccsra vágta a flórádat. Vagy más gyógyszert esetleg... Vagy nem hagytad-e abba a dohányzást?

Vagy nem lettél-e hirtelen allergiás/intoleráns valamire. Tejcukor, tejfehérje, glutén, bármi... amit minden nap eszel.

Cukorbetegség is lehet amúgy ha kajálás után megugrik a vércukrod.

MINDENKÉPP utána kéne járni!!

2021. júl. 31. 08:55
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem szedtem antibiotikumot, már lassan egy éve abba hagytam a dohányzást, allergiás vagyok az algoflexre és a fajtáira. (ezt pontosan nem lehetett még kivizsgálni, a vérem nem mutat ki semmit, de ha valami ilyet sikerül beszednem, akkor elkezdek dagadni tőle.

Cukorbetegségre van esélyem a családba apa felől szinte mindenki az.

2021. júl. 31. 09:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha ababbahagytad a dohányást és ennyire sz.r a beled, akkor PLÁNE gasztroenterológus!!! Minél hamarabb! És légyszíves írd majd meg, hogy mi volt.

Meg a cukorbetegséged is csekkold. Ha van otthon cukormérőtök, akkor nézd meg kaja után 90 perccel is hogy mennyi, ne hagyatkozz csak az éhgyomrira. Van egy csomó oylan ember akinek jó az éhgyomrija, aztán 11-12re is felmegy neki titokban kaja után.

A gyógyszerallergiával nem nagyon tudnak mit kezdeni, de gondolom azt amúgyse szeded, pláne nem mindennap.

2021. júl. 31. 09:15
 7/9 A kérdező kommentje:

Rendben

Igyekszem anyával beszélni, mást-nem elmegyek valaki mással.

A gyógyszer allergiával az a baj, hogy nem tudjuk, hogy mire is vagyok pontosan allergiás. Ha kapok valamire egy gyógyszert ami új számokra akkor figyelni kell minden rezzenésem, nehogy a torkomig haladjon a dagadás.

2021. júl. 31. 09:33
 8/9 anonim ***** válasza:

A háziorvoshoz kell amúgy menni első körben, ő ad beutalót gasztroenterológiára. Időpontot viszont neked kell foglalnod, és érdemes amint lehet, mert elég hosszú sorok tudnak lenni. (Nekem 4 hónap volt...)

Ajj, értem már. Hát igen, ez így elég nehéz. Viszont a gyógyszerallergiára is tutira ráerősít, ha nincs rendben a beled.

Majd írd meg, hogy mi volt!

2021. júl. 31. 09:40
 9/9 anonim ***** válasza:
És amíg várod, hogy orvos lásson addig írj táplálkozási naplót. Írj fel mindent hogy mit ettél, és hogy utána milyen panaszaid vannak.
2021. júl. 31. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!