Lenne egy furcsa kérdésem hátha valaki jobban ért hozzá mint én :) Rosszúl használom?
Figyelt kérdés
Digitális szoba mérlegem van. Van hogy egyszer 67 kg-ot mér 1 perc múlva pedig 66kg-ot vagy kevesebbet. Most akkor melyik a normális érték? Vagy én használom rosszul a mérleget?2021. júl. 12. 16:08
1/6 anonim válasza:
Cserélj benne elemet.
És mindig ugyanoda tedd le, lehetőleg sík felületre.
2/6 A kérdező kommentje:
Újonnan lett véve szóval az elemmel nem hinném hogy baj lenne? Ha nem sík felületen van többet vagy kevesebbet mutat?
2021. júl. 12. 16:19
3/6 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy pontatlan.
4/6 Metionin válasza:
Előfordul. Minket balett miatt rendszeresen mérnek, volt többször is hogy felálltam a mérlegre, mutatott x kilót, erre valami miatt megint fel kellett állni és akkor 1 kilóval többet vagy kevesebbet mutatott. De a többieknél is. Mindig ugyanott van a mérleg és valamikor a karanténos szünet után lett cserélve, szóval ez most új is. A régi is digitális volt, az is csinálta. Az se mindegy, hogy milyen pózban állsz rajta, már megfigyeltem, hogy ha pl. berogyasztom kicsit a lábamat, vagy nem húzom ki magam, akkor is eltérő kilót mutat.
5/6 anonim válasza:
Nem Tefal mérleged van? Nekünk ugyanezt csinálja! Első ráállásra mindig 1,-1-5 kilóval többet mutat...
6/6 anonim válasza:
Az emeletunkon nem beton van a padlo alatt, hanem csak fa, es minden sarokban mast mutat. A foldszinten mutatja meg nalunk a frankot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!