Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi van ha nagyon keveset...

Mi van ha nagyon keveset tudok csak enni?

Figyelt kérdés

Naponta 2 másfél literes palcakos vizet iszok és meg sok sok pohár simát is enni viszont eggyátalán nem kivánok nem tudom miért lehet ez és hogy milyen kihatással lehet ez az egészségemre. Még csak 2 hete tart ez a folyamat talán 3 és naponta csak pár kanál főtt ételt eszek meg nem túlzok és ez meg rémít nem tudok egyszerűen enni mivel nincs kedvem, nem kívánom. Ma csak egy hamburgert ettem meg és nagyon sokat ittam

Nem gondolom hogy testkép zavarom lenne mivel tudom hány kiló vagyok és bár igen szeretnék lefogyni még nem kínoznám magam az evés hiányával

A barátaim és a család tagjaim is sokat mondják hogy vékony vagyok de ez egyátalán nem igaz viszont nyilván tisztába vagyok vele hogy nem is vagyok molettebb alkatú

A tunetek:nincs igazából semmi problémám nem hullik a hajam és hasónlók amit nem nagyon értek viszont nagyon örülök neki

Ha valaki esetleg tudna valami tanácsot adni hogy újra tudjak rendszeresen étkezni minimum naponta 2-3 szor kérlek írja le mert nagyon fontos lenne:)

2021. júl. 10. 02:29
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Mikor iszol? Étkezés előtt? Mert ha igen, akkor ott a "probléma" mivel " jól laksz tőle " viszont ha nem, akkor fordulj orvoshoz, mivel nagyon komoly probléma is lehet ebből.
2021. júl. 10. 02:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tanácsot csak annyit tudok adni, (kiegészítve az első hozzászólást),

hogy próbálj kis adagokat enni először és napjában többször. Akár ötször, hatszor is.

A helyzet az, hogy bár én SM beteg vagyok, de mostanában ugyanezt csinálom amit te, megfejelve azzal, hogy jóval kevesebb vizet is iszom, és egyre nehezebben és kevesebbet tudok itt a lakáson belül jönni-menni. Úgy értem még ahhoz képest is nehezebb, mint amióta hanyagolom az evést.

Hajam nekem sem hullik.:)

Azt hiszem, én is megpróbálom a saját tanácsaim megfogadni.:)

De tényleg lehetnek komoly problémáid belőle, szóval ha nagyon nem megy, akkor csak falatokkal kezdd, és fokozatosan emeld az adagok nagyságát. Meg nem tudom, mennyit mozogsz, lehet, hogy egy kiadós séta jót tenne neked.

2021. júl. 10. 03:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
En is igy vagyok vele,minden etelt unok mar,olyan is van,hogy 1.5 napig nem eszek.
2021. júl. 10. 06:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem a hülye dögmeleg idő miatt van? Én konkrétan zabálni szeretek, nem is enni, de kb. 3-4 hete, mióta folyamatos hőhullámok vannak, alig eszem valamit, és én is vagy 4 liter vizet iszom/nap.
2021. júl. 10. 06:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!