Lehet, hogy attól nem tudok hízni, hogy nem reggelizem?
27 éves férfi vagyok, 180 cm és 64 kg kb.. ez kevés az én magasságomhoz.
Egyébként szoktam edzeni, a szénhidrát és fehérjeszükségletet is számolgatom mostanában, hogy nagyjából meglegyen, amennyi kell a tömegnöveléshez, viszont a reggelit általában kihagyom, ez ilyen szokás nálam, sohasem reggeliztem.
Ezt az jelenti, hogy az első étkezés nálam délben van, utána délután 3 órakor eszem, illetve este 6 óra után, és ennyi.
Mi lenne, ha a délután 3 órai evés helyett (ami általában valamilyen gyümölcs, vagy gyümölcsleves), reggel enném meg, hízás szempontjából előnyösebb lenne -e?
Köszönöm.
Nem becsülöm túl a kalóriát, hiszen kiszámolom pontosan, és elégnek kell hogy legyen a hízáshoz, ha többet eszem, már rosszul érzem magam.
Az anyagcserém gyors lehet, a pajzsmirigy túlműködésről nem tudok
Pedig van köze.
Nem egy tanulmány szól arról, hogy többet fogyott az aki reggel ette a legtöbbet, majd délben, majd este.
Ezek a tanulmányok pedig jól szervezettek voltak mert mindenki ugyan azt ette, ugyan annyit és csoportok voltak. Szóval volt aki este evett a legtöbbet majd délben majd este. Volt egy másik aki délben ette a legtöbbet majd este és reggel..stb
Illetve 1 kalória mandula máshogy hasznosul mint 1 kalória cola.
De összességében való igaz, hogy a kalóriadeficittel vagy többlettel nem löhet mellé az ember.
hogyne lenne már hozzá köze? a kérdező kb 6 órán át eszik és 18 órát nem eszik semmit mindennap. Mellette még edz is
Gondolom kb 10-ig fent is vagy vagy még tovább ami szintén + kalóriaégetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!