Milyen bajom lehet ha eddig szinte semmi vizet nem ittam csak kólát?
Kb 3 napja próbálok legalább fél liter ásványvizet meginni, tudom hogy kevés de nembirok egyenlőre többet. Nincs ize de valahogy borzalmas. Mivel lehetne még helyettesíteni? Szörp, gyümölcslé?
20l.
A hajam mostanában eléggé hullik meg törik, de kb csak fél éve.Meg elég ingerlékeny is vagyok. Ez lehet emiatt?
Hízol mint a disznó.. A kóla víz, cukor és ízesítő.
Ne helyettesítsd más cukros löttyel.
Nekem napi 1,5-2 liter kólától lett diabéteszem.
Kezd el ásvány vízzel hígítani a kólát. Egy darabig még édesebbnek is fogod érezni. Később tovább hígithatod, így könnyebb áttérni az ásványvízre.
Szóval nem az elhízás miatt kezdtem el vizet inni. Csak egészségesebben
akarok kicsit élni 😅 ... egyébként semmilyen más káros szenvedélyem nincs. Se cigi se ital se drog..Csak ez a fránya kóla.
Ez is függőség. Ugyanebben szenvedek, kólából simán elfogy a két liter, vízből képtelen vagyok meginni. És a vicc: minden alternatívától ég a gyomrom, fent van a savam, pedig elvileg pont a kóla az, ami szar a refluxosoknak... attól meg semmi bajom, tök érdekes (és senki nem hiszi el, hogy így van :D).
Vannak ízesített ásványvizek, illetve én gyümölcslével, zöld teával próbálkozom helyette. Arra figyelj, hogy a gyümölcslé sem lehet végleges megoldás, némelyikben több cukor van, mint a kólában...
Nálam most úgy fest, a zöld tea válik be.
Akkor még sokan így vannak vele. Az a baj hogy amúgy nem is azert iszom mert szomjas vagyok, csupán jó az íze.( Vagyis a pepsinek mostanában olyan más, már annyira nem ízlik, nemtudom más tapasztalt-e ilyet?)
Plusz csak is hidegen vagyok hajlandó meginni, melegen kb mint a pisi😂
És igen valószínűleg én is 2 liter felett foygasztom naponta. Nyugi én hiszek neked😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!