Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen bajom lehet ha eddig...

Milyen bajom lehet ha eddig szinte semmi vizet nem ittam csak kólát?

Figyelt kérdés

Kb 3 napja próbálok legalább fél liter ásványvizet meginni, tudom hogy kevés de nembirok egyenlőre többet. Nincs ize de valahogy borzalmas. Mivel lehetne még helyettesíteni? Szörp, gyümölcslé?

20l.

A hajam mostanában eléggé hullik meg törik, de kb csak fél éve.Meg elég ingerlékeny is vagyok. Ez lehet emiatt?

2021. jún. 23. 00:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
48%

Hízol mint a disznó.. A kóla víz, cukor és ízesítő.

Ne helyettesítsd más cukros löttyel.

2021. jún. 23. 00:25
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Tegyél a vízbe egy pár szelet citromot, lesz egy kis íze és könnyebben megiszod.
2021. jún. 23. 00:28
 3/15 anonim ***** válasza:
79%

Nekem napi 1,5-2 liter kólától lett diabéteszem.

Kezd el ásvány vízzel hígítani a kólát. Egy darabig még édesebbnek is fogod érezni. Később tovább hígithatod, így könnyebb áttérni az ásványvízre.

2021. jún. 23. 00:29
 4/15 anonim ***** válasza:
27%
Hány éves vagy?
2021. jún. 23. 00:54
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a gyors választ. 20 éves. És alig érem el az 50 kilót, pedig eszem én mindent .
2021. jún. 23. 01:00
 6/15 anonim ***** válasza:
És 20 éve kólát iszol?
2021. jún. 23. 01:03
 7/15 A kérdező kommentje:

Szóval nem az elhízás miatt kezdtem el vizet inni. Csak egészségesebben

akarok kicsit élni 😅 ... egyébként semmilyen más káros szenvedélyem nincs. Se cigi se ital se drog..Csak ez a fránya kóla.

2021. jún. 23. 01:03
 8/15 A kérdező kommentje:
Hát kb.. kiskoromba először teáztam de szerintem olyan sokat ihatam belőle hogy már a szagától rosszul vagyok. Olyan 6 éves koromtól biztos de nem emlékszem pontosan.
2021. jún. 23. 01:05
 9/15 anonim ***** válasza:

Ez is függőség. Ugyanebben szenvedek, kólából simán elfogy a két liter, vízből képtelen vagyok meginni. És a vicc: minden alternatívától ég a gyomrom, fent van a savam, pedig elvileg pont a kóla az, ami szar a refluxosoknak... attól meg semmi bajom, tök érdekes (és senki nem hiszi el, hogy így van :D).

Vannak ízesített ásványvizek, illetve én gyümölcslével, zöld teával próbálkozom helyette. Arra figyelj, hogy a gyümölcslé sem lehet végleges megoldás, némelyikben több cukor van, mint a kólában...

Nálam most úgy fest, a zöld tea válik be.

2021. jún. 23. 01:06
 10/15 A kérdező kommentje:

Akkor még sokan így vannak vele. Az a baj hogy amúgy nem is azert iszom mert szomjas vagyok, csupán jó az íze.( Vagyis a pepsinek mostanában olyan más, már annyira nem ízlik, nemtudom más tapasztalt-e ilyet?)

Plusz csak is hidegen vagyok hajlandó meginni, melegen kb mint a pisi😂

És igen valószínűleg én is 2 liter felett foygasztom naponta. Nyugi én hiszek neked😁

2021. jún. 23. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!