Délelőtt megrázott az áram, ha eddig nem lett semmi bajom már ezután sem fog vagy ilyenkor szokás kivizsgálásra menni?
Figyelt kérdés
A kapocsban nem volt rendesen benne a vezetek kilogott a vege en pedig nem neztem oda es megfogtam, olyan 3-5 masodperc mulva tudtam elengedni. Ereztem,h az izmaim szivem kicsit megzsibbad, osszeszorul, de utana helyrejottem, az ijedtseg miatt 1-2 percig komaban voltam, de ezenkivul nem erzek semmit, nem is lett piros az ujjam...valami mellekhatasa lehet? Kicsit hipochonder vagyok es felek,hogy peldaul az ejszaka infarktust kapok vagy hasonlo...2021. ápr. 21. 20:04
1/3 anonim válasza:
Engem is megrázott kb. 1 hónapja.Tíz percig éreztem úgy magam,hogy nem volt a legkellemesebb,meg éreztem,hogy jobb kezemen bemegy balon meg kijön,de ennyi.Bontottunk egy épületet, a gerenda mellett volt egy kilógó vezeték ,csak nem volt kikapcsolva az áram én meg nekitámaszkodtam.
2/3 anonim válasza:
Tudtommal később is okozhat szívritmus zavart, azért azt szokták javasolni, menjünk orvoshoz ilyen esetben. Remélhetőleg nem lesz semmi, de biztos, ami biztos.
3/3 anonim válasza:
Okozhat később is bajt. Legalább a háziorvoshoz menj el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!