Mitől lehet rohadt nagyot fingani?
Figyelt kérdés
Babos tanácsokat nem kérek! Jöhet a hangos tipp is, meg az orrfacsaró.2010. aug. 25. 21:38
11/14 anonim válasza:
Érdekes, mert rám ilyen szempontból a bab, zöldségek, tojás, töltött káposzta, meg amiket még felsoroltak szinte semmilyen hatással nincs.
Viszont a csirkemájtól irdatlan nagyokat, nagyon sűrűn és irtózatosan büdöseket produkálok.
12/14 anonim válasza:
Én ezt nem tudom de szerintem a chedar sajtól van de olyat tudok tőle fingani hogy egyszer szegény barátnőm szó szerint "megkönnyezte"!
Chill mindketten nevettünk!🤣🤣
13/14 anonim válasza:
Ma ebédeltem babot és semmi. Viszont a csirkemájtól én is extrém sokat szoktam és irtó büdöseket!
14/14 anonim válasza:
Cigánypecsenyétől nagyon nagyon orrfacsaró putris szagúakat lehet fingani viccen kívül! 😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!