Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyi idő míg eltűnnek a...

Mennyi idő míg eltűnnek a szervezetből az állati eredetű anyagok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb 3 hete, hogy nem eszem semmit aminek köze van az állatokhoz. Semmit sem eszem aminek köze van a tojáshoz, vagy tejhez vagy esetleg bármilyen más állati eredetű termékhez.

Szerintetek mennyi idő míg a szervezetből eltűnik minden aminek köze van az állatokhoz?

A pozitív válaszokat köszönöm.

2021. jún. 18. 12:26
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Nekem kb két hét volt. Szerintem nálad is ez a valószínü
2021. jún. 18. 12:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez így elég érdekes kérdés, meg szabad megtudnom hogy miért fontos?

Kimutatni nehezen lehet (elvégre te is állatnak számítasz biológiai szempontból(és igen én is)) amit meg már magadhoz vettél az különböző ideig lesz bent a szervezetedben (pl tejből a kalcium jó sokáig ott maradhat a csontjaidban), más anyagokat meg lehet át is alakít a szervezeted és beépít a sajatjaidba. Ha amiatt kérdezed hogy mikortól leszel vegán vegán az meg inkább attól függ mikortól teszed le az állati eredetű dolgokat. De ha vki azon rugózik hogy még van benned állati eredetű anyag akkor vele nem kell foglalkozni

2021. jún. 18. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy minden meglévő sejted lecserélődik-e valaha is, de ha igen, akkor az egész biztos években mérendő.
2021. jún. 18. 12:36
 4/8 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem, max. 7 év de, 1-2 év alatt nagy része kiürül.
2021. jún. 18. 13:05
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ha kiürül az ereid falára lerakódott zsír, már van okod örülni. Ez másfél hónap kb.
2021. jún. 18. 13:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Van egy néhány tünet, az orvos szerint valószínűleg ettől van, de még semmi változás nincs. Ezért érdekel, hogy ha valóban ettől van, kb mikor tűnnek el a tünetek.
2021. jún. 18. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
47%
Az elején szoktak lenni méregtelenítés miatti tünetek. Ezek általában az átállás után pár hét múlva megszűnnek. Azonban fontos, hogy minél inkább a teljesértékű növényi étrendet kövesd. Nem tudom milyen problémáid vannak, de ha az állati termékek helyett vegán sajtot, meg szejtánt eszel, az nem biztos hogy (sokat) segít.
2021. jún. 18. 14:46
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
35%

Megsúgom neked, kérdező, hogy voltaképpen mindegy, milyen étrenden vagy, mert mindenképpen a bélbaktériumok anyagcseretermékein tengeted az életedet. Ekképpen tehát még a tehén se vegetáriánus.

Az viszont igaz, hogy a manapság boltokban kapható húsnak látszó tárgyakat jobb nagy ívben elkerülni, annyira tele annak toxinokkal, növekedési hormonnal, antibiotikumokkal, stb. Ezek egyébként annak függvényében ürülnek ki, hogy a májad eddig mennyit depózott le zsírpárnákba csomagolva a tested különböző pontjain.

2021. jún. 19. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!