A legjobban este 22-23 órakor kivánja az evést a szervezetem, de miért? 36 N
Figyelt kérdés
Reggel csak a kávé van bennem, kb délután fél kettő körűl veszem észre hogy már enni kell.2021. máj. 13. 23:01
2/7 A kérdező kommentje:
De nálam évek óta tart ez.
2021. máj. 13. 23:40
3/7 anonim válasza:
nincs baj ezzel ha normális kajákat viszel be és megfelelő mennyiségű kalóriát. Ősemberek se ettek reggelit, reggel vadászni voltak. Kávéhoz viszont igyál sok vizet vagy cseréld le zöld teára, ugyanannyi koffein van abban is.
4/7 anonim válasza:
Szerintem azért mert nappal nem eszel normálisan, vagy teljesen kihagyod a vacsorát. A vacsorán nem az éjszakai evést értem. Ha pl 6-7-kor ennél utokjára valami laktatót de mégse sokat akkor nem lennél éhes 11-kor.
5/7 anonim válasza:
És bár nem mondtad hogy emennyit iszol, de 2 adag még normálisnak mondható.
7/7 anonim válasza:
Nálam is ez van, amikor egyedül vagyok. Reggelizni olyankor nem tudok, ebédidőben eszem hideget, kora este meleget és ha 11 körül nem eszem még valamit, az éhségtől nem tudok elaludni. És néha egész nagyokat vagyok képes enni akkor.
De ha együtt vagyok a családdal, már kora reggel gond nélkül reggelizem, kora délután meleg ebéd, kora este vacsora, később még valami kis finomság.
Amúgy meglehetősen gebe alkatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!