Holnap mennék vért adni, de ma este bulizni szeretnék. Mennyi alkoholt ihatok ami délutánra kiürül a szervezetemből?
Bort szeretnék inni (10-11%-os). Este 10-11-12 óra körül innám, és holnap olyan 2-4 óra felé mennék véradásra. Mennyit ihatok belőle, hogy holnapra kiürüljön? Egy pohár, kettő? Tudom, hogy alkohol nélkül is lehet bulizni, de szorongó típus vagyok és ez segít kicsit ellazulni :) Viszont véradásra is nagyon szeretnék menni!
Illetve nemrég menstruáltam (kb. egy napja maradt abba) Szerintetek ez mennyire fogja befolyásolni a dolgot?
Semmiképp se másnaposan menjél. Legyél friss, fitt. Igyál előtt sok vizet.
Egy pohár bortól normál esetben semmi bajod nem lesz és annak másnapra sem lesz semmi hatása.
#1. Szociális fóbiám van, ha lemegyek a boltba kenyérért akkor is szorongok.
#2. Köszönöm a válaszodat! :) Már rengetegszer adtam vért, csak eddig még nem volt olyan, hogy előtte buliznék, innék ezért is kérdeztem, hogy mennyit ihatok, hogy ne legyen baj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!