Lehet magára a tejre vagyok allergiás?
Figyelt kérdés
3 éve van sajnos ekcémám. Elég gyakori volt a hányinger és gyomorprobléma is. 2 év után mikor kitapasztaltam a dolgokat és utána jártam ennek, rájöttem biztos laktózérzékeny vagyok. Csak lakózmentes tejet és termékeket fogyasztottam fél évig, majd elmentem háziorvoshoz, hogy szánok egy vizsgálatra 10 ezer forintot.
Az eredmény az lett, hogy nem vagyok laktózérzékeny. Persze egy ideig nem is volt semmilyen panaszom. Viszont ugyanúgy laktózmentes tejet fogyasztok, mert undorodom a sima tej ízétől (régen nagyon sokat ittam).
Most 3 napja sima tejet iszok hisz ez olcsóbb, de sajnos kijött az ekcémám és a gyomrom is szétment tőle.
Lehetséges magára a tejre vagyok allergiás?
2021. jún. 12. 15:54
11/13 A kérdező kommentje:
Ja hát persze a lutri mindig ott van:) háziorvosnak meg jó zsebbe a 10k. Nem ittam előtte hónapokig sima tejet. Max sajt meg a vaj. A lényeg tudom, hogy van esélye annak hogy valamire allergiás vagyok de nagyon nem számít, mert ez a laktózmentes tej jobban ízlik. Köszi a válaszokat:D
2021. jún. 13. 20:09
12/13 anonim válasza:
Amúgy, ha dolgozol érdemes szerezni laktózintoleranciáról papírt. Havi talán 5000 forint adókedvezményt ad.
13/13 A kérdező kommentje:
Igen erről hallottam, de nem vagyok laktózérzékeny a vizsgálat alapján, plusz ha az lennék is elég macerás ilyen ügyeket intézni. Nekem nem okoz gondot hogy 50 forinttal drágábban veszem a tejet kb.
2021. jún. 14. 01:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!