Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit csinálják,hogy újra...

Mit csinálják,hogy újra egészséges legyek?

Figyelt kérdés

Dióhéjban: régen IR diagnosztizáltak lefogytam (életmódot váltottam) 3 évig tartottam a súlyom de megbolondított a social media és túlfogytam. Anorexia és orthorexia gyanúját állapítottak meg. Teljesen elbizonytalanodtam, mert tudom, hogy kell ch de mégis tartok attól, hogy elzsírosodok és kell az energia többlet, hogy gyarapodjak de nem tudom mennyit kell ennem. Alapvetően tornázok, biciklizek (1-1,5óra) és fogalmam sincs, hogy mennyi energiát vigyek be. Mi történik, ha mégis túl sok a ch vagy a többlet kalória nem izomba épül. Ha edzés után eszek kevés gyors ch-t furdal a lelkiismeret. Tudom, hogy ez így nem lesz jó és szeretnék változni. Kérlek, ha valaki tud bármiben tanácsot adni annak nagyon örülnék.

175 cm / 54kg / 22 éves

2021. jún. 11. 23:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Pszichológust első körben.
2021. jún. 11. 23:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Pszichológus, és a súlyod még nem olyan borzasztó, de amíg félelmeid vannak, fogyni fogsz.
2021. jún. 12. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!