Létezik, hogy 5 nyers hagymától bevérzik a gyomrom?
5 db nyers újhagymától nem.
5 fej nyers fokhagymát nem tudnál megenni, mert kiscsípné a szádat.
2 db póréhagymától nem.
5 fej lilahagymát sem tudnál megenni, kimarná a szádat és a torkodat.
5 fej vöröshagymát sem tudnál megenni, szintén.
Szóval el sem jutna a cucc a gyomrodig.
De miért is akarnál megenni 5 db...mit is????
Kérdező van egy olyan fajta hagyma ami teljesen fehér és nem csíp. (a héja is fehér) Valószínűleg olyan hagymát evett a videóban a pasi. Ez a fajta hagyma Magyarországon nem kapható, vagy nagyon ritka, nemesített hagyma. Éttermeknek szoktak szállítani az USA-ban.
Ezek a challange videók mindegyike átbaszás. Ne higgyjetek el minden baromságot, mert rosszul jártok!
Hát nézd kérdező. Én nem ettem meg 5 hagymát, csak 1x voltam egy mexikói étteremben és valami brutális fokhagymakrémet hoztak chips-el.
Elég sokat ettem belőle mert finom volt (én sem voltam már szomjas). 2 hétig nyomtam az ágyat, mert kicsípte a torkom a fokhagyma és még a nyelvgyöki mandulám is begyulladt, de úgy, hogy 39 fokos lázam volt 5 napig és a vízen kívül semmit nem tudtam lenyelni. 15 kg-ot fogytam és vízzel kevert bébitápszert ettem szívószállal, mivel mást nem tudtam megenni.
Nagy kihívás agyatlanoknak. Csak gratulálni tudok.
Szerencsére meggyógyultál.
Egyébként mexikói étel fan vagyok, szóval a jalapeñot is chilivel eszem 😅 (jó, nem szó szerint)n tisztában vagyok ezekkel, igaz én nem zabáltam halomra semmilyen erős szószt. A ia is kieszi, főleg, ha tequilát (valódi mexikóit) iszol addig, hogy már ne legyél szomjas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!