Rosszul vagyok a hústól, mi lehet a baj?
Viszonylag kigyúrtnak mondható 23 éves férfi vagyok. 20 éves koromban 130 kilóról fogytam nagyon sokat, étrendel és rengeteg edzéssel, melyet gasztroenteorológus és személyi edző segítségével folytatok azóta is. Fogyasztom salátát, algákat, igazából mindent, de főleg zöldséget, sajtot, algákat, savanyúságot, halat, ilyeneket, igazából tésztán kívül nagyjából mindent, rendszer szintűen. Viszont nagyjából egy hónapja egy csirkemelles étkezés után kihánytam mindent, majd másnap egy gyrostál után ismét. Édesanyám csinált egy szülinapra rántotthúst, azután megint ugyanez történt.
Édesapám javaslatára utána napokig nem ettem tejterméket, megismétlődött, és végigpróbáltam mindent, a halnál semmi bajom, viszont a csirke, nyúl, kacsa, disznó, és minden nem vizi eredetű húsnál (eszem rákot, kagylót polipot, ilyeneket is) ugyanaz, ízlik, semmi vegán elképzelésem nincs, de akkor kijön minden. Mi lehet ilyenkor? A gasztroenteorológus belgyógyászati vizsgálatot javasolt, viszont jelenleg nem csinálnák meg. Milyen tapasztalataitok vagy tanácsaitok vannak?
nem sütünk olivaolajjal. tessék elfelejteni. vagy napraforgó olaj vagy kókuszolaj ha már növényi..ezek birják a hőhatást. Máskülönben használj állati zsírt vagy old meg párolva.
az olivaolaj és társai salátákhoz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!