Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől híznék meg?

Mitől híznék meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyon sokat eszem,napi több alkalommal,mégsem tudok hízni. Talán anyukámtól örököltem ezt a testalkatot. Meg tudok hízni valamikor,vagy nem? Ha igen,hogyan?

Előre is köszi a válaszokat

2021. máj. 18. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Menj el dokihoz, hogy minden ok-e a pajzsmirígyeddel, ha gyanúsan soványnak érzed magad. 20 éves koromig én is csontsovány voltam, aztán 28ra 85 kiló lettem. Jobb soványnak lenni.
2021. máj. 18. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mik az arányaid? hány cm, hány kg? Egyébként van rá több módszer is, nem kell egyből dokihoz menned, ha csak nem anorexiás vagy, de mivel írtad, hogy többször eszel egy nap, ezért úgyértelmezem, az első válaszolóval szemben, hogy neked nincs orvosi gondod.
2021. máj. 18. 23:01
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 köszi a választ!

#2 165cm vagyok és 45kiló

2021. máj. 19. 07:55
 4/6 A kérdező kommentje:

És nem,nem vagyok anorexiás

:)

2021. máj. 19. 07:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

2- vagyok

A súlyod nem rossz, persze 55-60 kg is simán lehetnél. A kérdés az, hogy milyen minőségben szeretnél hízni.

Itt arra gondolok, hogy izmosodni és esztétikus szeretnél lenni, vagy mindegy neked és mondjuk zsírban is jó az a + 5-10kg. Én a helyedben elkezdenék edzőterembe járni, és ott is főként lábra és fenékre edzenék a helyedben. Mivel feltételezem, hogy lány vagy. Heti 4-5 edzés amiből 2 legalább alsótest, azaz láb és a kiegészítői (comb első, hátsó része, fenék, vádli), felsőtestre pedig kizárólag váll és hát. Ehhez terészetesen társul egy étrend, ami inkább tömegnövelő étrend lenne, lányoknál itt sem magas a szénhidrát mennyisége annyira. A lényeg a minőségi táplálkozás. Lassan, de minőségibb és esztétikusabb lesz a külsőd. Viszont, ha simán zsírban híznál, ami sokkal egyszerűbb és gyorsabb is persze, akkor csak a kalóriákkal kell játszani. Ehhez szükséged lesz egy kalkulátorra, és már tudod is, hogy kb. mennyi kalóriát ehetsz.

A másik verzióban is használnod kell, ha komolyan izmosodni szeretnél.

Szóval röviden: kalóriatöbbletben kell lenned ahhoz, hogy hízni tudj. Az étkezés a kulcs. Egyébként rengeteg ilyen appot találsz az app-store-ban.

Remélem tudtam segíteni.

2021. máj. 19. 20:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem , köszönöm szépen. Igen, lány vagyok :)
2021. máj. 19. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!