Mitől híznék meg?
Sziasztok! Nagyon sokat eszem,napi több alkalommal,mégsem tudok hízni. Talán anyukámtól örököltem ezt a testalkatot. Meg tudok hízni valamikor,vagy nem? Ha igen,hogyan?
Előre is köszi a válaszokat
#1 köszi a választ!
#2 165cm vagyok és 45kiló
És nem,nem vagyok anorexiás
:)
2- vagyok
A súlyod nem rossz, persze 55-60 kg is simán lehetnél. A kérdés az, hogy milyen minőségben szeretnél hízni.
Itt arra gondolok, hogy izmosodni és esztétikus szeretnél lenni, vagy mindegy neked és mondjuk zsírban is jó az a + 5-10kg. Én a helyedben elkezdenék edzőterembe járni, és ott is főként lábra és fenékre edzenék a helyedben. Mivel feltételezem, hogy lány vagy. Heti 4-5 edzés amiből 2 legalább alsótest, azaz láb és a kiegészítői (comb első, hátsó része, fenék, vádli), felsőtestre pedig kizárólag váll és hát. Ehhez terészetesen társul egy étrend, ami inkább tömegnövelő étrend lenne, lányoknál itt sem magas a szénhidrát mennyisége annyira. A lényeg a minőségi táplálkozás. Lassan, de minőségibb és esztétikusabb lesz a külsőd. Viszont, ha simán zsírban híznál, ami sokkal egyszerűbb és gyorsabb is persze, akkor csak a kalóriákkal kell játszani. Ehhez szükséged lesz egy kalkulátorra, és már tudod is, hogy kb. mennyi kalóriát ehetsz.
A másik verzióban is használnod kell, ha komolyan izmosodni szeretnél.
Szóval röviden: kalóriatöbbletben kell lenned ahhoz, hogy hízni tudj. Az étkezés a kulcs. Egyébként rengeteg ilyen appot találsz az app-store-ban.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!