Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Bizonyos vitaminok szedése...

Bizonyos vitaminok szedése okozhat fejfájást illetve fáradékonyságot?

Figyelt kérdés

2021. máj. 5. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Erre remelhetoleg nem varsz komoly valaszt.
2021. máj. 5. 22:47
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Nem a humor kategóriába írtam a kérdést. Csak furcsa, hogy már nem első alkalommal pont rá egy napra érzem magam tök szarul, miután elkezdtem vitaminokat szedni.
2021. máj. 5. 22:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Meg is honnan tudja barki is, hogy mit szedsz, mennyit, es abbol mennyi talalhato a szervezetedben. Ha van pènz lovèra akkor dobd ki a tapkiegeszitoket jo messzire es egyel normalisan.

Ha meg ugy gondolod h valami hiany lehet akkor laborvizsgalat. Ott kiderul.

2021. máj. 5. 23:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Inkább a tablettákban lévő segédanyagok okozhatnak ilyet, vagy ha valamelyik ásványi anyagot (pl vas, réz) sikerült nagymértékben túladagolnod. Bár ezek többnyire hasi panaszokkal is járnak.
2021. máj. 5. 23:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazából azóta már rájöttem, hogy azért vagyok rosszul, mert az utóbbi pár napban fél-másfél órákat voltam kint a napon. (Nálam sajnos ez normális ilyenkor, amikor még nem vagyok hozzászokva a naphoz. Tavaly ilyenkor még hányingerem is volt, a fejfájás meg elviselhetetlen volt.)
2021. máj. 6. 01:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Az időjárás is képes rá. Mára írt fejfájást az orvosmeteorológia.
2021. máj. 6. 08:17
 7/9 A kérdező kommentje:

Wow... Ezt most találtam teljesen véletlenül:

"A valóban megfelelő mennyiségek hatására az ember először egy kicsit furán érzi magát, mert amikor először elkezded szedni a vitaminokat, ásványokat, akkor a szervezeted elkezd 100%-on működni,( ugyanis eddig nem működhetett ilyen hatásfokkal, hiszen nem kapta meg a működéséhez szükséges eszközöket.) és ekkor beindul egy méregtelenítésnek nevezett folyamat. Ennek érezhető jelei mutatkoznak meg, van akinek fejfájás formájában, van akinek álmosság, van akinek izületi fájdalmak formájában ürülnek ki a salakanyagok a szervezetéből. Ennek az a magyarázata, hogy ennek a méregtelenítésnek napi szinten kellene végbemennie, csakhogy vitaminok és ásványi anyagok nélkül ez a funkció nem tud hatásosan működni, a salakanyagok lerakódnak, felhalmozódnak a testünkben, legfőképpen a zsírszöveteinkben, de ugyanúgy lerakódhatnak az erek falán, vagy akár a beleinkben."

Aztán vagy igaz, vagy nem, de érdekes volt olvasni. Viszont én nem emiatt éreztem magam rosszul.

Ez a kérdés alatt olvastam: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__295762..

2021. máj. 7. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:
a feléig olvastam. ótvar nagy hülyeség
2021. máj. 7. 21:08
 9/9 A kérdező kommentje:
xD Oké. Hát nem is mai válaszből idéztem.
2021. máj. 7. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!