Bizonyos vitaminok szedése okozhat fejfájást illetve fáradékonyságot?
Meg is honnan tudja barki is, hogy mit szedsz, mennyit, es abbol mennyi talalhato a szervezetedben. Ha van pènz lovèra akkor dobd ki a tapkiegeszitoket jo messzire es egyel normalisan.
Ha meg ugy gondolod h valami hiany lehet akkor laborvizsgalat. Ott kiderul.
Wow... Ezt most találtam teljesen véletlenül:
"A valóban megfelelő mennyiségek hatására az ember először egy kicsit furán érzi magát, mert amikor először elkezded szedni a vitaminokat, ásványokat, akkor a szervezeted elkezd 100%-on működni,( ugyanis eddig nem működhetett ilyen hatásfokkal, hiszen nem kapta meg a működéséhez szükséges eszközöket.) és ekkor beindul egy méregtelenítésnek nevezett folyamat. Ennek érezhető jelei mutatkoznak meg, van akinek fejfájás formájában, van akinek álmosság, van akinek izületi fájdalmak formájában ürülnek ki a salakanyagok a szervezetéből. Ennek az a magyarázata, hogy ennek a méregtelenítésnek napi szinten kellene végbemennie, csakhogy vitaminok és ásványi anyagok nélkül ez a funkció nem tud hatásosan működni, a salakanyagok lerakódnak, felhalmozódnak a testünkben, legfőképpen a zsírszöveteinkben, de ugyanúgy lerakódhatnak az erek falán, vagy akár a beleinkben."
Aztán vagy igaz, vagy nem, de érdekes volt olvasni. Viszont én nem emiatt éreztem magam rosszul.
Ez a kérdés alatt olvastam: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__295762..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!