Hogyan lehet súlyt felszedni?
Normális mennyiségű ételt eszek.
Reggelire valami szendvics, péksüti, zabkása, zabkeksz ilyesmik.
Ebédre normál főtt ételből 1-2 tányér. (Normál alatt azt értem, hogy semmi extra diétát nem követek, semmi egzotikusat nem eszek. Az elmúlt napokban az ebédem például: borsófőzelék, pizza, nokedli gombapörkölttel, spenótfőzelék, paprikás krumpli, falafel wrap, chilis bab..)
Vacsorára ebéd maradék, szendvics, rántotta, hot dog, hasonlók.
Szoktam emellett nassolni is étkezések között és esténként, egészségesebb nasit is pl. magvakat, gyümölcsöket és egészségtelen dolgokat is, csoki, chips, gumicukor.
Már vettem fehérjeport is, azt is fogyasztom hátha segít.
Szeretem a hasam, tényleg sokat tudok enni. :)
Mégse tudok súlyt felszedni, nem bírok tartósan 50 kiló fölé menni. Régen pár éve 55-60 volt a maximum, akkor annál feljebb nem tudtam menni de nem is akartam, most viszont szeretnék pár kilót felszedni mert folyamatosan ezzel piszkál minden ismerősöm és nagyon zavar. Én egyébként jól érezném magam így is. :D
Állítólag a csokitól, chipstől el kellene hízni, nem? Én nagy mennyiségű normális étel mellé eszem ezeket, és semmi.
Ülőmunkát végzek, mellette igyekszem mozogni, de nincs különösebben magas kalóriaigényem, hogy ez legyen a gond.
Ennél többet enni már nem tudok rosszullét nélkül.
Hogyan tudnék hízni, súlyt felszedni? Van erre valami trükk?
Amikor épp bejárok dolgozni (tehát 1 évvel ezelőttig), akkor szoktam gyorskaját is ebédelni, semmit nem csinált súly-téren. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!