Hogyan tehetném rendbe az emésztésemet, regenerálhatnám a bélflórámat? Állandó székrekedés ellen tippek?
Akármilyen kínos is erről beszélni, de gondoltam szerencsét próbálok itt, hátha valaki járt már hasonló cipőben ,és lenne egy két jó tanácsa számomra. Sajnos rendszeresek székrekedésem van..ebből gondolom, hogy valami nem lehet teljesen oké a bélflórámmal. Emiatt néha puffadni szoktam, de a puffadt érzés, inkább a nehézkes székelés miatt lehet. Sajnos nagyon megkeseríti a hétköznapjaimat, főképp közérzetileg rossz.
Sok folyadékot fogyasztok (3l kb), rendszeresen sportolok is. A táplálkozásomra is odafigyelek, illetve próbáltam magam is figyelgetni, hogy van e olyan élelmiszer ami ezt okozhatja. Érzékenységem nincsen semmire. Minimális glutént és tejterméket fogyasztok. Nem tudom mit tehetnék még.. probiotikum kúrára gondoltam esetleg, vagy egy bélflóra regeneráló étrendre. Ha küzdöttetek ilyen problémával, és vannak tipjeitek örülnék ha megosztanátok velem. Talán az egyikm beválik és megszűnik ez a kellemetlen problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!