Pajzsmirigyre,van valamilyen étel,ital vitamin,ami serkenti a bélműködést?Állandó székrekedésre.
Minden nap egyél meg egy almát, és igyál rá egy nagy pohár vizet.
Esténként egyél meg egy natúr joghurtot (ne gyümölcsöset!). Kell kb 2 hét, mire rendesen beállítja a bélműködést. Tényleg működik, és nem kell sem abbahagyni, sem szünetet tartani. Nagyon egészséges.
Székrekedésre, este lefekvés előtt egy evőkanál étolaj, de ezt csak heti 2-3 alkalommal, mert különben átesel a ló túloldalára... Egyszer-kétszer viszont semmi bajod nem lesz tőle.
Ezen kívül, sétálj minden nap legalább fél órát. Sokkal többet segít, mint gondolnád :) Jobbulást!
Lemaradt. A grapefruit kifejezetten jó.
#4.
#3-nak: 1-es vagyok. Azért írtam, mert a Kérdező pajzsmirigy alulműködésben szenved, ahogyan én is, tehát van erről tapasztalatom, nem az unalom űzött erre a kérdésre...
Hiába kapok hormonpótlás, a székrekedést nem oldotta meg.
Nekem az segített, amiket fent leírtam. Hozzáteszem, orvosi javaslatra. Nyilván nem egy nap alatt tette rendben a dolgot, de 3 éve nincs emésztési problémám.
Esetleg, ha kipróbálnád, talán nálad is beválna, de ez csak egy kósza ötlet... :) Ha gyógyszer-párti vagy, akkor mindegy is, gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!