Gyomorrontás esetén diéta?
Figyelt kérdés
SOS tippek gyomorrontás utánra? Tegnap valószínűleg baj volt a kínaival amit ettünk, a szüleimnek már nincs bajuk, viszont mivel én tegnap még vacsorára is ettem, picit rosszabbul vagyok. Eddig egész nap nem ettem semmit csak vizet ittam, ötlet hogy mit egyek? Nem sokat, csak épp annyit hogy legyen valami a gyomromban. Sajnos fogszabályzó miatt a ropi, háztartási keksz és pirítós kilőve.2021. ápr. 25. 18:15
2/4 anonim válasza:
Nem kell a fgoszabályzóra fogni, hogy nem eszel kekszet, pl. Tök nem befolyásolja.
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves második, sajnálom de képtelen vagyok rágni mert harapás emelőt kaptam, ami megakadályozza hogy összeérjenek a fogaim, ezért a kekszhez hasonló dolgokat elfelejthetem, ugyanis nem tudok mivel rágni.
2021. ápr. 26. 23:37
4/4 anonim válasza:
Ahogy az első is írta a főtt krumpli nagyon jó ilyen esetre, ha esetleg így is nehezen menne a rágás pépesítsd össze. Aztán esetleg pürésítsd össze a banánt és a háztartási kekszet, az naggggyon finom és hatásos is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!