Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ki mennyit hízott mióta...

Ki mennyit hízott mióta bejött ez a járvány?

Figyelt kérdés

Tehát először volt a karantén, majd a korlátozások és az otthon tanulás.

Én ezalatt felszedtem 15kg-ot.

Mindenhova egységesen, de legjobban a pocakomra ment.

Többet eszek, mert nagyon szeretem a hasam. És ülő munkám van

Ti hogy vagytok ezzel?

Kort és nemet is írjatok.

És szeretnétek változtatni rajta, vagy nem zavar?

Engem nem zavar ezelőtt 65 kg voltam és eléggé vékony. 180cm vagyok.

27/F

2021. ápr. 25. 00:50
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 7-10 kg-ot, főleg hasra és combra, és miután eddig sem voltam kicsi, zavar. Tervezek változtatni, már amúgy is egy ilyen folyamat kellős közepén voltam, amíg nem jött a covid.

21/f

2021. ápr. 26. 00:58
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Húha én le se merem írni akkor.

+ 14 kg tavaly óta, pedig akkorsem voltam vékony. Nemhiába itthoni kényelem,nassolás, kevés mozgás. Nagyobb adagok itthon...mint amikor menüt vásárol az ember.

2021. ápr. 26. 11:11
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 15 kg-ot. Ez egyrészt köszönhető a home office-nak (szabadidőmben is kevesebbet mozdultam ki a lustaság miatt), másrészt annak, hogy bezártak az uszodák, az úszás helyett pedig nem végeztem másfajta testmozgást.
2021. ápr. 26. 20:19
 24/37 anonim ***** válasza:
54%

23-as

A kajálásnak pedig nyilván semmi szerepe nem volt.

2021. ápr. 26. 21:00
 25/37 anonim ***** válasza:
Ezt nem mondtam. De 0 testmozgás mellett hiába élnék salátán, nem sokat érne, miközben mondjuk az úszás mellett nagyobb mennyiségű étel sem okoz gondot.
2021. ápr. 27. 08:22
 26/37 anonim ***** válasza:
0%

De igen. És még csak nem is salátán kell ahhoz élni.

De most komolyan wazze, nem veszitek észre az első 5 kiló után, hogy valami nem stimmel? Vagy igen, aztán vállrántás, akkor is ugyanannyit eszek tovább, b.sza meg ?

2021. ápr. 27. 08:47
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem fogom megérteni ezt a felfogást, hogy aki túlsúlyos az biztos két pofára tömi magát hamburgerrel meg csokival és semmi mást nem eszik. Kurvára nem. Ez is nyilván egy lehetőség, de millió meg egy faktor játszhat közre abban hogy valaki túlsúlyos....
2021. ápr. 27. 11:15
 28/37 anonim ***** válasza:
38%

27-es

Pedig így van. Fogolytáborokban soha nem volt senki kövér, hiába a millió faktor.

2021. ápr. 27. 11:27
 29/37 anonim ***** válasza:

Azért nem egy álom a magyarországi élet de aushwitzhoz hasonlítani elég durva hasonlat.

Egy rossz stresszes munkahely sem tud olyan durva lenni mint hogy bármikor gázkamraba visznek 20 másikkal és onnan vége...

Nem helyénvaló ezzel összehasonlítani.

2021. ápr. 27. 11:57
 30/37 anonim ***** válasza:

#28!

Még biztos nem hallottál az energia szóról. Képzeld, még mértékegysége is van, pl. a kcal. Mondjuk 1 sajtburger 302 kcal, míg 1 db avokádó 344. Ergó az avokádótól hamarabb fogok hízni, mint a sajtburgertől.

(Nem, nem sajtburgeren élek, csak a #27-es példájából indultam ki.)

2021. ápr. 27. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!