Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi történik ha nem eszik egy...

Mi történik ha nem eszik egy 13 éves? A többi lent.kérlek ne tilzsd le a kérdést,köszi..

Figyelt kérdés
A helyesírásért előre is bocsi,spanyol vagyok és nem találtam ilyen oldalt spanyolul.Szóval egy idelye elég furán viselkedik a húgom,nem eszik csak ha együtt eszünk és mindig le edzi,sokat lóg a telefonján és ha lehet alszik.Szerintem vagy anorexiás vagy bulémiás.Az egyik barátnőm is evészavaros volt,szóval onnan tudom.El vittem pszichológus és beszéltem vele,szerintem jobban van.Persze,sose lehet tudni.A wc 30 percig mindig be van zárva kaja után.De a fő kérdésem az lenne,lehet valami baja pld szellemi fejlődésével,vagy lehet gyereke egyáltalán még?Most egyébként 40 kg.

2021. ápr. 22. 10:47
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Persze, hogy lehet baja... Ha nem kezelik kórházban fog kikötni és bele is halhat. Ide rendszeres pszichoterápia kell, ha pedig az sem működik, akkor pszichiátriai kezelés kórházban.

(A wc-t 30 percig kaja után bezárja, az kicsit sem jelenti hogy jobban van.)

2021. ápr. 22. 10:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem a te felelősséged, és jogosultságod sincs. A szüleinek kell gondoskodniuk az egészségéről. Ha nem teszik, a gyámhivatal segítségét kell kérni.
2021. ápr. 22. 10:53
 3/10 A kérdező kommentje:
Az elsőnek igen már gondolgotaunk rajta,én és a szüleim,akik ugyanúgy törődnek vele mint én.Igen már rendszeresen jár pszchiháterhez és párszor volt már csoportgyülésen is.Azért mondom hogy jobban van mert kidobta a mérleget,eszik csokit és azt mondja hogy nem is dagadt,én egy idelyik azt hittem hogy hazudik,egyszer amikor aszt hite hogy egyedül van hallottam hogy a fürdőszobában mondogatja magának hogy igen is vékony meg hogy a kontrol nem minden.Egyszer pedig tévézés közbe oda adta a hányozacskoját.Ez már egy 4 hónapja történt és azt mondta hogy az a hang afejében már nem is olyan erős mint volt.
2021. ápr. 22. 11:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen neki is volt egy mélypontya de le tudta küzdeni nem hogy is mondjam bentlakásos pszichiátriával.
2021. ápr. 22. 11:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Persze,túl szép mindez hogy igaz legyen de aki nem ismeri a hugomat az csodálkozhat rajta,hogy ebben a helyzetben milyen ügyes.
2021. ápr. 22. 11:35
 6/10 A kérdező kommentje:
A wcs dolgot azért írtam oda mert ezt látuk a legjobb megoldásnak,szerintetek el kell mennie állandó pszchihètererhez?
2021. ápr. 22. 11:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, jó lenne. A saját egészsége érdekében.
2021. ápr. 22. 14:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Én jól,vagyok,de igazad van
2021. ápr. 22. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:
A húgodra gondoltam :) én is voltam anorexiás. Egyedül szinte lehetetlen teljesen leküzdeni. Egy klinikai szakpszichológus sokat tud segíteni!
2021. ápr. 22. 14:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Ott már voltunk,azt monta az orvos hogy ameddig 40 alá nem megy addig otthon maradhat
2021. ápr. 22. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!