Candida fertozes torokban?
Sziasztok!
Egy ideje hullik a hajam sajnos nem rogton vettem eszre hanem fokozatosan egyre kisebb lett a copf!
(Kb egy eve)
Teljesen mas okbol kifolyolag de ful or hegeszhez mentem aki vett kenetet es kimutatta h elburjanzott candida fertozesem van! ( valahol vagy az orromban vagy a torkomban meg van mandula.) mivel nem okozott egyeb egeszsegugyi problemat nem vallaltam az azonnali mutetet mivel csak egy enyhe orrsovenyt mutatott ki az orvos, ez mellett es erre traktalta volna a mutetet.
Nagyon ketsegbe vagyok esve mert latom hogy egyre tobb es tobb hajam hullik, probalok odafigyelni a rossz szenhidrat bevitelre illetve becsulettel iszom a grapefruit mag olajat naponta tobbszor is, illetve szedem a vitaminokat.
Mit tehetnek meg ezugyben hogy ezt a gombas fertozest kiirthassam magambol minel elobb de legalabb a hajhullast mersekelje?
24 eves vagyok.
Koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!