Lehetséges?
Két testkalkulátorral is kiszámoltam a testtömeg indexem és mindkettőnél az jött ki, hogy normális! Pedig 13 éves vagyok 145 cm és 48 kg! És a hasamon meg a fenekemen is hájas vagyok. Én ezt nem értem. Szerintem én túlsúlyos vagyok, ezért sem értem miért adta ezt ki. ez volt az egyik:
ez meg a másik:
szerintetek ez igaz, vagy csak humbug?
ezek jó értékek, de magadnak is ki tudod számolni úgy, hogy a testsúlyt elosztod a méterben vett magasság négyzetével.
48 kg-mal egyáltalán nem lehetsz hájas, sőt...egyébként meg, bizonyos mennyiségű zsírra szüksége van a szervezetednek a megfelelő működéshez (hormonok)
Az én BMI-m 17.5 vagyis alultáplált vagyok. Csak mondom, most ettem meg 2 fánkot és egy toast-ot (sajtos, sonkás, hagymás).
A második linken ez lett az eredmény:
Test tömeg indexed: 17.3 - sovány!
Javasolt tápláló diéta!
Ez azért érdekes, mert non-stop zabálok. Nem vagyok sem sovány, sem alultáplált. Rengeteget eszem, zöldséget, gyümölcsöt, húst, szénhidrátot. Csak gyors az anygcserém és az emésztésem.
Ezek az online testkalkulátorok egyáltalán nem megbízhatóak. Mondjuk szerintem a te súlyod, több mint ideális.
Nekem is azt mondta, hogy normális, közben meg óriásiak a combjaim (nem csak én mondom)... Én úgy vagyok vele, hogy amíg a drága Kalkulátor nem látott ENGEM, addig nem tudja megmondani, hogy dagi vagyok-e vagy nem...minden a testalkattól és stb. függ
15Ł
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!