Magnéziumot lehet valamivel helyettesíteni?
Egy ideje ráng a bal szemhéjam, nem picit és talán sokaknak fel sem tűnik, de számomra zavaró. Kb fel éve és azt vettem észre, stresszes időszakban (mint a mostani is) elég durván előjön, majdnemhogy egész nap csinálja.
Házi orvos azt mondta, hogy szedjek magnéziumot rá, akár 2-3 szemet is/nap.
El is kezdtem szedni, és tényleg, több hónap után megszűnt a szemrángás. Viszont amint abbahagytam, visszajött.
Így folyamatosan kell most szednem, azt érzem.
Ugyanakkor megfigyeltem (nem most, hanem korábbi évekből is), hogy a magnéziumtól megy a hasam, akkor is, ha csak 1 szemet szedek belőle, több fajtát is kipróbáltam. Nem vészes, napi 1-3x megyek nagy WC-re, de olyankor híg a székletem.
Ez okozhat problémát vagy ez még nem probléma? Esetleg magnézium helyett van más megoldás?
Majd hívom a házi orvost is, de napok óta nem értem el, gondolom most a covid miatt állandóan telefonálnia kell.
Köszi a segítséget!
23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!