Bélflóra segítésére/javítására jó lehet az alábbi probiotikum?
2021. ápr. 2. 20:47
1/10 Németvári Kitti válasza:
Igen, nekem az orvosom ajánlotta, és nagyon bevált. De mielőtt elkezded, nem árt konzultálnod a háziorvosoddal.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod :) !
2021. ápr. 2. 21:03
4/10 anonim válasza:
Megspore. Nehéz hozzájutni, de teljesen tiszta, és garantáltan kibírja az utazást, amíg eljut a vastagbélig.
5/10 A kérdező kommentje:
Már közben beszereztem a progastrot :) . Remélem jó lesz :D.
2021. ápr. 4. 16:47
6/10 anonim válasza:
Csak mellesleg jegyzem meg, ha nem változtatsz a táplálkozásodon, eheted nyaló nélkül a probiotikumot, akkor se fog megtapadni. A garázs betonjára is vethetsz fűmagot, de amíg táptalajt nem talál, addig nem fog kikelni. A nyugati típusú táplálkozástól ment tönkre a bélflóra. Ha most is ugyanazt eszed, a bevitt bacik egyszerűen éhen halnak.
7/10 anonim válasza:
Tehát visszatérve, a probiotikum jó része az emésztésnek esik áldozatul, ezért szoktak az ilyen homeopátiás adagoknál komolyabbakat ajánlani, amiből már kellő számú egyed megússza az emésztési gyötrelmeket.
8/10 A kérdező kommentje:
Értem, igazából minden nap eszek gyümölcsöt meg rostos ételeket...:D
2021. ápr. 4. 17:57
9/10 anonim válasza:
Aki szedte: titeket is felfújt nagyon eleinte?
10/10 anonim válasza:
Nem. De én csak a BioKult-ot, Lactobifidet, Bérest, Jutavitet, Emóciót, fermentált almalevet, NOW Probiotic 10-et, Puritan's Pride-ot és Yiyát próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!