Szilvás gombóc okozhat hasmenést?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap este ettem 3-4 szilvalekváros gombócot és mára morog a hasam és mintha hasmenésem akarna lenni.. lehet ez ettől? Semmi szokatlant nem ettem szerintem..
2021. márc. 31. 08:31
1/3 anonim válasza:
A szilva lekvár az egyik leg alkalmasabb erre. Igen.
2/3 anonim válasza:
Nekem úgy hetente van hasmenésem. Sok mindent nem bír a gyomrom, főleg a zöldséges kajákat. A közös bennük viszont az, hogy ha megeszek valami nem megfelelő kaját, akkor 1, maximum 2 órán belül meghajt. Még éjjel is. De van hogy fél óra is elég hozzá, ilyenkor erős hányingerem is van. Szóval ha tegnap etted és csak most hajtott meg, az szerintem nem összeegyeztethető. De ha azóta nem ettél mást, akkor valószínűleg az a ludas. Csak akkor neked valamiért baromi lassú anyagcseréd van.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát mivel elég későn ettem 9 órakor este, szerintem simán :D és 10kor már lefeküdtem, én sosem kelek fel éjjel hasmenésre, hanem ha előző nap ettem, másnapra szokott lenni. Kivéve ha reggeli, az már napközben. De én még mondjuk olyat nem hallottam pont, hogy valaki éjjel felkel rá az durva lehet.
Most beszéltem anyummal, azt mondta a szilva az egyik leghajtósabb kaja szóval lehet nem esett jól.. Vagy legalábbis felgyorsítta a dolgokat :D
2021. márc. 31. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!