Vannak mèg itt Bulèmiások? Egy teszthez kell pár bulèmiás története.
Figyelt kérdés
Anorexiások is irhatnak.Amit szeretnék kérni,trükkök amiket használtatok,ès hogy mièrt lettetek azok.2021. márc. 21. 17:11
1/7 anonim válasza:
Teszt, meg házi dolgozat.. Te kit akarsz hülyének nézni?
Ne akard tönkretenni magad, kérj a szüleidtől segítséget.
2/7 A kérdező kommentje:
Tènyleg egy versenyre kell.
2021. márc. 21. 19:19
3/7 A kérdező kommentje:
Az iskolánk minden èvben rendez egy versenyt ami a leggkülönlegesebb témákról szól.A verseny nyereménye két hónap házi nélkül.Eddig mindig a barátnőm nyert.Ès mivel a tesóm is evészavaros volt jól tudom mivel jár egy könnyebb bulèmia.Látam az öngyilkossági kísérleteit.Előadást akarok tartani erről a betegségről hogyha más is ebbe szenved akkor felismerje magát.
2021. márc. 21. 19:28
4/7 A kérdező kommentje:
Ès jó lenne két hónap házi nélkül
2021. márc. 21. 19:29
5/7 anonim válasza:
Ekkora kamut, te jó isten... Kit akarsz hülyének nézni?
Tudom, hogy evészavaros vagy, vagy az akarsz lenni, azért kérdezed, mert én is voltam anorexiás-bulimiás és ott hazudtam, ahol tudtam.
6/7 A kérdező kommentje:
Bárki más jelentkezőt várok,rajtad kívül
2021. márc. 22. 14:12
7/7 A kérdező kommentje:
Az anorexia ès a bulèmia ahogy te is mondtad egy evèszavar.Korházba járható vele elveheti az èleted.Nem akarok a saját èletemel játszani.
2021. márc. 22. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!