Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet problémám, ha zacskószám...

Lehet problémám, ha zacskószám eszem a tejport?

Figyelt kérdés

Nem nagyon kívok semmit úgy, mint a tejport. Azt kanalazgatom, aztán vizet iszok mellé. Anya ki van rám akadva, mert szerinte sok lesz a fehérjém, de nem tudok mit csinálni. Egyébként nem eszek húst. Nagyon éhes sem vagyok mellette. Ez 2 napja kezdődött.

16l

2021. márc. 9. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2021. márc. 9. 15:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy ha lehet akkor mit okoz?
2021. márc. 9. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vesebetegséget, tápanyaghiányt, elhízást, és még pár dolgot, de ennyi jut eszembe.
2021. márc. 9. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Vesekövet
2021. márc. 9. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy pont azért kívánod ennyire, mert nem viszel be elég fehérjét.

Hogy lesz-e tőle bajod, azt nem tudhatom. Én tejérzékeny vagyok, a tejpor számomra a legproblémásabb minden tejtermék közül. Ha neked nincs bajod a tejtermékekkel, akkor lehet, hogy semmi gond nem lesz ettől. Attól viszont inkább, ha nem eszel eleget másfajta ételekből. A tejporban szerintem nem sok vitamin lehet. Törekedj a változatos(abb) táplálkozásra.

2021. márc. 10. 14:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!