Mit kell bevinnem, ha egész nap energikus szeretnék lenni?
Nyilván tipikus tavaszi fáradtség is kezd utólérni. Szóval D vitamin mindenképp (ha szerencsém van, akkor hamarosan napozásból). Mi még?
Alap probléma, hogy irodai munka, nem csinálok semmit, de amikor hazaérek, csak zombizok egész estig, mert fáradt vagyok. A semmitől elfáradok. Általában kialszom magam (ma éppen pont nem 😃).
Étrendem változatos, azzal elégedett vagyok (tényleg minden van, hüvelyesek, hal, vörös hús, sovány hús, rostosak (zöldség-gyümi), szénhidrátok (rizsike, krumpli, akármi, zabkása)). Mozgás annyi, hogy bicóval megyek munkába, hétvégente pedig túra.
Szóval ilyen étrendkiegészítő kéne, csak nem tudom, hogy mi. Vagy sima multivitamin jó lehet? Vas, cink, magnézium, egyéb fémek? Mire kéne figyelnem?
A cél, hogy egész nap pörögjek. De ne koffeintől, mert az kicsinálja az alvásomat. Energikus akarok lenni. és koncentrált is. Pörgős. Gyakran napközben is bealszok, és ez zavar.
Köszönöm a segítséget!
benzoil metil ekgonin :)
Elég drága szer, de nagyon hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!