Lefogytam pedig nem akartam. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
November óta 9 kg-t fogytam 63kg voltam most pedig 54. Nem tettem érte semmit nem edzettem nem diétáztam. 171cm vagyok, azt sem tudom mi lenne a magasságomhoz az egészséges testsúly. Mi lehet az oka ennek a hírtelen fogyásnak? KB mindenhonnan fogytam olyan helyekről is ahonnan a legkevésbé sem akartam volna (mellből, fenékből, combból) 17/l2021. febr. 22. 00:06
11/12 anonim válasza:
Sziasztok esküszöm én vagyok a következő csak muszáj vagyok másik fiókról írni (elfelejtettem a jelszavam) :)
A lényeg hogy vérvétel során kiderült, hogy cukorbetegség okozta, de nem panaszkodom kaphattam volna rosszabb hírt is
12/12 anonim válasza:
*a következő=kérdező
(autocorrect)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!