Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehet az oka, hogy szinte...

Mi lehet az oka, hogy szinte egyáltalán nem tudok húst enni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mióta tart már, de régebben nem volt ilyen problémám. Nem vagyok se vega semmi ilyesmi, de most is hányingerem van egy fél csirkecombtól, amit apránként ettem meg. A pörkölt és egyéb húsos kajánál sem teszek a tányérba 2-3 apróra vágott húsnál többet, de még egy hamburgert sem tudok megenni, ha vastagabb benne a hús. Ha a számba kerül egyenesen hányingerem van, de még akkor is, ha túl sok húst tesznek elém. Ez miért lehet?

2021. jan. 25. 14:47
 1/10 anonim válasza:
100%
Szia. A hús ízétől undorodsz, vagy a háttérsztoritól?
2021. jan. 25. 14:56
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
Vizsgáltasd ki magad. Ne legyen igazam, de ez a gyomorrák első tünete.
2021. jan. 25. 15:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy egyszer nagyon túl etted magad? Én pl. imádtam a zselés szaloncukrot, majd kb 10 éve karácsonykor olyan sokat ettem belőle, hogy mai napig ránézni sem tudok, megundorodtam tőle.
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

Izles kerdese. Nem testi betegség, nyugi.

Sokan egy ilyen fajta erzes miatt lesznek vegak/veganok. Nekem pl a marhahuspogacsa szinten hambiban szo szerint kifordul a szambol, volt hogy mar oklendeztem neha a hustol. Azota gyorsetterembe csak vegan eszek. Nyers hust megkostolni, vagy turkalni benne szinten hanyas gyanus szamomra fozesnel.

Figyelj, igazabol ezzel csak jot teszel. A Foldnek, az allatoknak, talan meg sajat magadnak is. Egyel annyi hust amennyihez kedved van, amitol meg nem vagy rosszul. Jobba nem tudod tenni sajnos.

5/10 anonim ***** válasza:
83%
Én így lettem vegán. 7 évig tartott utána egyszer csak megkívántam a kolbászt... Most eszem húst de nagyon keveset kb. 10% hús 90% növényi.
2021. jan. 25. 15:08
 6/10 A kérdező kommentje:
A hús ízét szeretem, mindig is szerettem a húst ezért nem értem mi a probléma arra nem emlékszek, hogy túlettem volna magam
2021. jan. 25. 15:09
 7/10 anonim ***** válasza:
54%

Ez gyomorprobléma. Az egyik válaszoló írta, hogy a gyomorrák tünete a húsundor. Ez igaz.

De a helicobacter pilory tünete is lehet (anyukámnak ez volt az első tünete).

Fordulj orvoshoz ezzel mindenképpen!

2021. jan. 25. 15:43
 8/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Elsőre a doki tuti rákra gondol, de persze okozhatja más is, orvossal beszélj minél előbb.
2021. jan. 25. 15:50
 9/10 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, nem tudok róla, hogy a családban lett volna gyomorrákos, így is fenyeget?
2021. jan. 25. 16:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs ezzel, en is igy jártam egyik naprol a masikra.

A szinhust (karaj csmell, comb ilyesmi) már vagy 8 éve nem eszem meg.

Amit szeretek, az a zsíros, cupakos (pl köröm csülök szalonna, hurka kolbász), de az minden mennyiségben es barmikor.

2021. jan. 27. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!