Fura ízeket érzek, mi lehet a háttérben?
Figyelt kérdés
Tavaly ősszel voltam benne a covid-ban, viszonylag későn jöttek vissza szagok nekem.. december vége felé azonban nagyon sok ételnek fura ízt érzek, talán a benzinhez tudnám hasonlítani egy picit.. van 1-2 étel aminek viszont érzem az ízét rendesen, de ott sem az igazit hanem kis mellék ízzel.. bármilyen főtt kajánál viszont érzem, legyen az bármilyen szósz, főzelék, köret.. semmi bajom nincs egyébként, tehát nem érzem magam betegnek.. december 20 előtt meg már éreztem ízeket bőven, éppen ezért nem értem a dolgot.. tipp hogy ilyen mitől alakulhat ki? gondoltam már valami étel undorra, vagy hogy valami károsat belélegeztem.. egyszerűen nem tudok rájönni.. tisztán emlékszek hogy november közepétől már minden ízt érezem teljesen normálisan, december 20. óta meg ez a helyzet alakult ki..2021. jan. 21. 19:11
1/1 anonim válasza:
Szia. Nem tudok segíteni, de ugyanez van velem. Azóta sem javult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!