Mi állhat a háttérben?
Sziasztok! Az utóbbi időben elkezdtem edzeni és egészségesen élni, és 62 kg-ról 79-ig toltam magam. Sokat segített benne az edzőm és én is sokat olvastam utána. Tudom, hogy nem 100% izom vagyok, van rajtam 5-10% zsír. Amit tudni kell rólam, hogy megfelelő étrenddel nagyon könnyen szedek fel súlyt, havi 3kg az átlagom.
A probléma viszont az, hogy az utóbbi pár napban észrevettem, hogy elkezdtem leadni. Most már 78.1-re estem le, és általában elmondható, hogy estére ez több szokott lenni az evés miatt, de mostmár az sincs meg, és reggelre még kevesebb vagyok. Egyébként a cél a 80.
Szóval reggelire zabot eszek általában, gyümölccsel (mostanában alma), utána pedig legfeljebb 3 óránként más ételt (igyekszem húst enni ha tehetem) és tudom hogy nem feltétlenül a legszárazabb ételeket eszem, de eddig mindig jött a súly. 5-6 étkezés jött így ki. Emellett fogyasztok proteint és tömegnövelőt is rendszeresen, meg BCAA-t. Úgy gondolom, hogy elegendő mennyiségű szénhidrátot viszek be, és fehérjét is. Vitamin és egyéb más is megy természetesen. Szóval nem igazán találok hibát az étkezésben, leszámítva azt, hogy talán kicsit néha zsírosabb az étel.
A kérdésem az lenne akkor, mi az ami nálam előidézheti ezt a fogyást? Alkoholt nem iszok. Alvás legalább napi 7:30-8 óra, 22 évesen. Stressz nem ér. Azon gyanakodtam esetleg ha szerelmi bánat súlyt vagy ilyesmi, az képes e kiváltani ilyet? De ugyanúgy eszek tehát nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!