Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kettő után nem enni?

Kettő után nem enni?

Figyelt kérdés

Valaki fogyott mar úgy h délután kettő-háromig evett csak és utána semmit? Hallottam mar másoktól csak kivancsi vagyok tapasztalatokra. A reggel és ebéd a kedvencem, ott szeretek olyat enni amit kívánok, és mindkét étkezés munkahelyen van. 6-8 kilót szeretnék fogyni, most vagyok 62. Szerintetek mennyi idő alatt kehet ezt leadni kb?

20l

2021. jan. 16. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem ajánlom. Nekem sajnos hamar leesik az amúgy is alacsony vérnyomásom és a cukrom is.

Mikor ennél legközelebb?

Mert ha reggel ébredés után nem sokkal, akkor rendben van, ki lehet bírni.

Max este egy kis gyümölcs vagy zöldség, esetleg túró.

2021. jan. 16. 16:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem jobb ha mindennap futsz egy vagy két kört, de ugyanugy vigyázol az ennivaló bevitellel.Ha este eszel egy kis joghurt, vagy ahogyan irták turót,vagy gyümölcsöt.Tönkre fogod tenni a szervezetedet.
2021. jan. 16. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Én lelki okok miatt nem ettem sokszor vacsorát és 3 kilót fogytam úgy hogy mellette nem sportoltam és ettem cukrot meg csokit is (rövid idő alatt )

Nem egeszséges de túl lehet élni

És ha így mész bárhova is legyen nálad valami kis cukor vagy hasonló ha a vércukrod vernyomasod leesne

2021. febr. 5. 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy legitim módszer, kalória deficitet csinál, huzamosan alacsonyan tartja az inzulin-szintedet, növeli a szövetek inzulinérzékenységét.

Én pl. reggelit nem eszem, egyszerűen nincs rá időm reggel. Nem a világvége egy étkezés kihagyása.

2021. ápr. 30. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!