Lehet bármi károm abból, ha túl sok vizet iszom?
Köszönöm a válaszaitokat! Mostanában sokszor hallottam én is olyasmiket, amiket a 2.hozzászóló írt, ezért is fogalmazódott meg bennem a kérdés.
Kb.egy éve diétázom, vagyis inkább életmódot váltottam, mert egy életem végéig tartható dolog kialakítására törekedtem.
Már azelőtt is sok vizet ittam, valószínűleg többet, mint az átlag, nyáron kb. 4 litert, télen 2-3 litert. De az elmúlt egy évben megnőtt rá az igényem, pluszba iszom az étkezések előtt is van hogy majdnem fél litert, illetve elkezdtem sportolni, közben-utána is megiszom kb.egy litert. A többit pedig szép egyenletesen elosztva a nap során, kb. 2 óránként fel liter. Nem tartom számon, és még sosem mértem le pontosan, ezeket most csak így belegondolva, nagyjából írtam. Szerintetek ez még rendben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!