A székletem szaga olyan lett, mint a macskakakié. Ez bajt jelez?
Lehet kajától, piától, vitamintól, akármilyen táp.kieg.-től is furcsa szaga. Főleg így az ünnepek alatt nem lehet, hogy ettél vagy ittál valami nagyon szokatlan dolgot?
De ha változatlan étkezési szokások mellett rendszeresen ilyen szagút kakilsz, akkor az baj. Baktérium vagy valami emésztőrendszeri gond lehet, és ha a beleidben van valami, akkor azt érdemes kezelni, mert az egész szervezetedben problémát okoz majd.
Egyszer volt ilyen szaga vagy mindig? Szerintem is simán lehet, hogy csak valami kajától vagy italtól. Nekem pl. erős ízű tömény piáktól szokott nagyon büdös szaga lenni. Szilveszterkor nem ittál ilyesmit?
Ha rendszeresen ilyen, akkor viszont menj kivizsgálásra, mert valami baktérium lehet a beleidben vagy gyulladás. A gyomrod vagy a hasad nem szokott fájni? A bőrödön nem jelent meg valami pattanásféle vagy hámlás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!