Vitamin túladagolás?
Figyelt kérdés
Az apámnak kéne valamilyen multivitamin tabletta, most ezt szedi: [link] viszont mondtam neki, hogy ne patikában vegyen ilyen szarokat. Tehát tudtok javasolni valami hasonló jellegű készítményt (lehetőleg Biotech-est), amiben ilyen vitaminok vannak? Ebben a jelenlegi Supradynban nem túl nagy a vitaminadag, viszont attól félek, hogy esetleg előfordulhat túladagolás, hiszen apám már 55 felett jár és nem folytat valami sportos életet és ezekben a vitaminokban 2-3000%-os adagok is vannak.2010. aug. 12. 19:55
11/13 anonim válasza:
Na csak hogy tisztán lássunk olyan hogy vitamin túladagolás csak nagyon extrém esetekben fordul elő!Ami nem szükséges a szervezetnek az egyszerűen a vizelettel távozik vagy "lebomlik",vitaminra igenis szükség van mert a mai ételekben szinte nincs.Mennyiségre gyártanak nem minőségre pl a "T"-betús hipermárket,én !béres aktivál!t javaslok ez bőven elég nekem elhiheted
Egy Pesti háziorvos
12/13 anonim válasza:
Utolsó, attól, hogy ez egy névtelen oldal, attól még akkorát hazudni, mint egy ház, nem lehet! Te legfeljebb takarító vagy egy háziorvosi rendelőben!
13/13 anonim válasza:
Akár takarító,akár orvos,abban amit leírt igaza van.Maximum az ajánlott vitaminnal nem értek egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!